Gentuţe cu varză (varzari)

de Bucataras Dragos in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2009 | 4826 vizualizari

 

Nu mai fac nici o introducere si trec la subiect. Deci Bucataras Dragos(Bucatarasul Vesel) a facut gentute cu varza(varzari).Iata reteta:

 

INGREDIENTE

  • aluat (faina, drojdie, un ou, apa si sare)
  • varza
  • 1 sau 2 cepe
  • feliute de jambon sau carnat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gentuţe cu varză (varzari):

Se face un aluat ca de paine din faina,drojdie,un ou,apa si sare si se lasa la dospit.Inainte de a se face aluatul se caleste varza in ulei sau untura cu 1 sau 2 cepe,feliute de jambon sau carnat.Se unge tava cu untura.Se intinde aluatul,se pune umplutura si se fac gentutele.Se apasa usor marginile ca sa nu se desfaca si se da cu ou pe deasupra si se lasa la cuptor.Din cand in cand se ung cu unt sau cu margarina ca sa se pastreze coaja frageda.Cand se scot din cuptor se aseaza pe un platou pe care s-au pus niste betisoare si se ung iarasi cu margarina cand se pun una peste alta si se servesc proaspete, iar daca vreti sa ramana cat mai mult timp caldute le puteti acoperi cu un ciolofan si apoi cu un prosop.

Pofta buna! :D Astept comentariile voastre! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Gentuţe cu varză (varzari)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza noua calita cu coasta afumata