Gem de zmeura - mure

de Zamfira in Dulceata / Gem, 22 Iul 2012 | 7721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg. zmeura - mure
  • 1 kg. zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de zmeura - mure:

Se spala zmeura - murele, le scurgem de apa si le punem in straturi alternative (zmeura - mure, zahar). 

Punem la fiert, apoi indepartam spuma formata.

Timp de fierbere: 30 minute.

Pentru a ne pregatii de ambalare, spalam borcanele si le bagam in cuptorul incins pana devin foarte fierbinti.

Dupa care punem gemul in borcane, cat timp acestea sunt fierbinti.

Se pune deasupra aspirina pisata, se inchide ermetic si se pun inapoi in cuptorul fierbinte, dar cu focul stins si se lasa acolo pana se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de zmeura - mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]