Gem de caise

de alilianaa in Dulceata / Gem, 13 Iul 2013 | 7710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg caise
  • 3 kg zahar
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise:

Caisele se spala, se pun la scurs. Se scot samburii si se pun in tigirea de gem. Se pune zaharul si se pun la foc moderat. Pe parcurs se mai stropeste  cu zeama de lamaie. Dupa ce a scazut bine ( il verificam in farfurie), il punem  fierbinte in borcane. Se acopera cu o patura ca racirea sa se faca lent. Se pun camara. 

TIPS-URI

1

gemul de caise necesita putina atentie, deoarece se poate lipi mai repede ca alte gemuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

13.07.2013, 21:55

Imi place mult gustul acestui gem

alilianaa 1

13.07.2013, 22:53

Miha, asa-i...stim ce ne trebuie si aia facem. Noua ne place!

alilianaa 1

13.07.2013, 22:54

Rocsi, e parfumat, asa-i!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]