Gaina cu rosioare

de vero_closca in Pui, 2 Sep 2010 | 5181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg pulpe sau ciocanele de gaina
  • 500g rosii cherry
  • 500 ml supa de gaina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • piper
  • putin patrunjel verde
  • optional,2-3 catei de usturoi...eu nu am pus pt ca nu-mi permite sanatatea
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gaina cu rosioare:

speli bine carnea si o pui la fiert in apa rece cu putina sare.spumezi de cate ori este nevoie.cand carnea este aproape fiarta o scoti si o pui sa se rumeneasca putin intr-o tigaie cu cele 2 linguri de ulei . adaugi rosioarele si le lasi sa se caleasca impreuna cam 5 minute apoi stingi cu 500 ml supa de gaina(zeama in care ai fiert carnea).pui crenguta de cimbru,sare si piper dupa gust si lasi pe foc pana se fragezeste carnea si scade putin sosul.

servesti cu garnitura de arez sau piure de cartofi.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gaina cu rosioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]