Se pune apa cu sare la fiert, aproximativ 1 litru apa. Cand apa clocoteste se adauga pastele si se fierb 11 minute. Dupa fierbere, se strecoara pastele si se amesteca fierbinti cu 1 lingura sos Pesto. Intre timp pregatim celelalte ingrediente: pieptul de pui se taie pe jumatate pe lungime. Se pudreaza cu sare si piper proaspat rasnit, se stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline cu infuzie de busuioc, se maseaza usor carnea si se prajeste intr-o tigaie tip gril. Pieptul de pui, se prajeste 3 minute pe o parte si pe alta. Se lasa sa se odihneasca 5 minute, apoi se taie in bucati. Ardeiul si branza se taie in cuburi si se amesteca cu pastele cu sos Pesto. Se pun pastele intr-un vas, peste paste se aseaza cateva aschii de parmezan, pieptul de pui taiat bucati, frunzulite de busuioc proaspete, se pudreaza cu foarte putin piper proaspat rasnit, cativa stropi de ulei cu infuzie de busuioc si se serveste cu mare pofta. Sa va fie de folos!!