Fusilli cu ciuperci, mazare si rosii

de Tabita _ in Mancaruri de post, 16 Mar 2019 | 5375 vizualizari

 

Pot sa va garantez ca e o mancare foarte gustoasa.
"retete de post creative"

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 300 g fusilli
  • 400 g ciuperci taiate din conserva
  • 400 g mazare congelata
  • 400 g rosii cubulete in sos de rosii din conserva
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • marar
  • ierburi de provence
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ciuperci, mazare si rosii:

Mai intai m-am ocupat de legume.
Am curatat, spalat si tocat ceapa.
Intr-o cratita am pus putin ulei la incins.
Am adaugat ciupercile.
Am lasat sa se patrunda putin. Am amestecat din cand in cand ca sa nu se arda.
Am adaugat mazarea si am adaugat apa cat sa o acopere.
Am adaugat condimentele: sare, piper, marar, ierburi de provence.
Am lasat sa fiarba aproximativ 15 minute.
Apoi am adaugat rosiile cu sosul de rosii.
Am mai lasat inca vreo 7 minute si am oprit focul.
Separat am fiert pastele in apa clocotita cu sare si putin ulei conform instructiunilor de pe ambalaj.
Am scurs apa, am trecut pastele printr-un jet de apa rece si cu ajutorul unei linguri cu strecuratoare le-am scos pe farfurie si le-am servit alaturi de mancarea de legume.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ciuperci, mazare si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de post cu cartofi si urzici