Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele

de Valclaudia in Dulciuri, 11 Mai 2014 | 2332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Decor:
  • 100 gr. nuca de cocos
  • 50 gr. bombonele colorate
  • Aluat:
  • cca 600 gr. faina alba
  • 200 gr. nuca macinata
  • 150 gr zahar tos
  • 1/2 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • o mana de stafide
  • 2 linguri pudra din coaja de portocala confiata
  • 2 oua
  • 250 gr. smantana
  • 250 gr. unt sau margarina la temperatura camerei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele:

Amestecam ingredientele umede cu cele uscate, obtinem un aluat elastic pe care-l lasam cca 30 minute la rece.

Scoatem aluatul din frigider, rupem bucatele mici de aluat pe care le modelam sub forma de bilute in mana, apoi le tavalim prin amestecde nuca de cocos si bombonele colorate si le asezam in tava pe hartie de copt.

Coacem fursecurile la temperatura moderata cca 35 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu fulgi de ciocolata