Fursecuri cu fulgi de ovaz

de Mitinita in Dulciuri, 6 Dec 2014 | 5830 vizualizari

 

Aceste fursecuri se prepara usor si sunt foarte deliciosi. Se pastreaza bine in cutii inchise ermetic.

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 250 g zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 125 g faina + inca 2 linguri
  • 1 cana si jumatate cu fulgi de ovaz fini (cana de 200 ml)
  • 100 g stafide
  • 1 zahar vanilat
  • varf de cutit de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fulgi de ovaz:

Preincalzim cuptorul.

Intr-un bol, amestecam untul, zaharul si oul. Adaugam faina, praful de copt, scortisoara, faina, fulgii de ovaz, stafidele, zaharul vanilat si sarea. Amestecam pana se incorporeaza toate ingredientele.

Cu o lingura luam din compozitie si punem in tava de copt. Nu conteaza ce marime le faceti, dar sa fie uniforme ca sa se coaca la fel.

Se coc 10-15 minute. Nu trebuie lasate sa se coaca prea mult, sa fie inca moi, ele se vor mai usca dupa ce se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]