Fursecuri cu cirese

de Lau in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 2465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 1 /2 plic praf de copt
  • coaja de lamaie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 galbenusuri
  • 400 g faina
  • cirese
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu cirese:

Intr-un bol, mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam galbenusurile, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de copt, treptat faina cernuta si amestecam cu o spatula la inceput, dupa care vom framanta cu mana, pana ce rezulta o coca omogena.

Invelim in folie alimentara si dam la rece 1 ora. Scoatem coca si formam bilute care le vom trece prin zahar tos (optional) si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Cu capacul de la o sticla, formam gaurele in mijlocul fiecarei bilute, adaugam cate o cireasa si dam la cuptorul incalzit cca. 15 min, pana se rumenesc putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert Sarah Bernard