Fursecuri cu cirese

de Lau in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 2829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 1 /2 plic praf de copt
  • coaja de lamaie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 galbenusuri
  • 400 g faina
  • cirese
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu cirese:

Intr-un bol, mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam galbenusurile, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de copt, treptat faina cernuta si amestecam cu o spatula la inceput, dupa care vom framanta cu mana, pana ce rezulta o coca omogena.

Invelim in folie alimentara si dam la rece 1 ora. Scoatem coca si formam bilute care le vom trece prin zahar tos (optional) si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Cu capacul de la o sticla, formam gaurele in mijlocul fiecarei bilute, adaugam cate o cireasa si dam la cuptorul incalzit cca. 15 min, pana se rumenesc putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu fulgi de ovaz si migdale