Fursecuri

de Lau in Dulciuri, 27 Feb 2011 | 4906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr margarina
  • 200gr zahar pudra
  • faina cat cuprinde sa facem o coca(500g)
  • 1 varf de cutit scortisoara
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • esenta de portocale
  • 1 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se freaca untul cu zaharul pana se topeste si devine o crema.Batem oul cu scortisoara,zaharul vanilia,esenta de portocale,

Adaugam peste margarina,amestecam pana compozitia devine omogena. Adaugam praful de copt,faina si amestecam pana devine o coca usor de modelat.

Din coca obtinuta formam cordoane rotunde care apoi le taiem la dimensiunea dorita si le punem in tava. O margine a bastoanelor le apasam cu furculita sa se faca model.

Cand sunt gata le putem lipi cate doua  cu budinca sau dulceata.

Se pudreaza cu zahar pudra sau cu ciocolata topita

TIPS-URI

1

nu  ungeti tava cu ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si caramel