Frittata cu ciuperci si crenvusti

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2016 | 9488 vizualizari

 

Fritatta este varianta italiana a omletei, se poate gati in diverse combinatii. Eu am pregatit-o cu ingredientele din firgider pe care le aveam.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 50 ml lapte
  • 1/2 ceapa rosie
  • 50 g cascaval delaco
  • 50-100 g ciuperci champignon
  • 2 linguri de porumb
  • 2-3 crenvusti de porc
  • 3-4 rosii cherry
  • unt
  • ulei de masline pentru uns.
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu ciuperci si crenvusti:

Ouale se amesetca bine cu sare, piper si laptele.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in unt, ciuperciile se spala si se pun peste ceapa in tigaie.

Se lasa pana cand scade zeama pe care o lasa ciupercile, se adauga si crenvustii taiati rondele.

Legumele calite se pun peste ouale batute, punem si cascavalul ras si porumbul scurs de zeama.

Intr-o tava de unica folosinta sau de ceramica punem putin ulei de masline si o ungem bine.

Turnam compozitia, iar deasupra punem rosiile taiate rondele.

Se da la cuptor pentru circa 30 minute.

Se serveste atat calda cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu ciuperci si crenvusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

mirela0911 1

18.01.2016, 15:07

Foarte bine arata!

Bya Ralu 1

19.01.2016, 14:49

multumesc mirela

Rahela Velicu 1

18.04.2016, 22:04

la favorite ca poate o facem candva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv