Fritta(omleta la cuptor)

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2011 | 4953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g carne de pui
  • 100 g kaizer
  • ½ ardei
  • 2 ciuperci
  • 100 g cascaval
  • Ierburi italiene
  • Piper,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritta(omleta la cuptor):

Intr-o tigaie fara coada sau cu o coada detasabila se pune carnea de pui condimentata si kaizerul sa se rumeneasca. Ouale se bat cu un praf de sare si piper si se toarna in tigaie (focul dat la minim). Peste oua se aseaza ardeiul taiat fasii, ciupercile taiate felii si cascavalul taiat felii groase.Tigaia se introduce in cuptorul preincalzit si se lasa la foc iute pana se rumeneste. Se serveste calda  simpla sau cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritta(omleta la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Delicii de Primavara cu aroma de Toamna

ieri la 22:31

Pariziene de post cu gem - Super pufoase si bune

de laura_n 7

pe 26.03 la 16:37

Mini gogoși de post - Cea mai rapidă și ușoară rețetă

pe 26.03 la 09:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci cu kaizer, cascaval si ciuperci