Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai

de mihaelaM in Porc, 20 Mar 2011 | 15530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne porc
  • 1cana vin alb
  • cimbru
  • piper
  • boia iute
  • foi de dafin
  • busuioc
  • delicat
  • cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai:

Carnea o taiem bucati  si o punem intr-o punga care se inchide etans,peste care adaugam vinul,cimbrul,piper,boia iute,foi dafin,delikat si busuioc.

Apoi le inchidem si le lasam asa pana a doua zi.

A doua zi le scoatem si le punem in tigaie.Eu am pus in dry cooker si nu a trebuit ulei,doar ce am uns.

Sper sa va placa.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (8)

elena1988 1

20.03.2011, 22:26

buunnnnnn

La Ancuta 1

20.03.2011, 23:55

Lory_Lore 1

09.11.2011, 19:22

www.top-shopping.ro - de aici puteti achizitiona tigaia Hot Pan, Dry Cooker si multe altele pentru bucatarie

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc cu cartofi si galuste