Friptura din piept de pui in vas Zepter

de camelia75 in Pui, 5 Iul 2013 | 6386 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta nu am folosit nici un fel de grasimi sau apa!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • Sare, piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din piept de pui in vas Zepter:

1.Spalati foarte bine pieptul de pui,il feliati,apoi il bateti usor cu ciocanul pentru snitele.

2.Condimentati cu sare si piper dupa gust.

3.Incingeti vasul Zepter pana cand acul termocontrol ajunge la inceputul zonei verzi.

4.Puneti carnea,apoi o presati cu furculita.PUNETI CAPACUL si lasati 1 minut,apoi intoarceti carnea pe partea cealalta si o lasati inca 1 minut cu CAPACUL.

5.OPRITI FOCUL si mai lasati carnea 3-4 minute.

Va asigur ca va iesi o friptura delicioasa!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din piept de pui in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus cus cu pui