Friptura din piept de pui in vas Zepter

de camelia75 in Pui, 5 Iul 2013 | 6291 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta nu am folosit nici un fel de grasimi sau apa!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • Sare, piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din piept de pui in vas Zepter:

1.Spalati foarte bine pieptul de pui,il feliati,apoi il bateti usor cu ciocanul pentru snitele.

2.Condimentati cu sare si piper dupa gust.

3.Incingeti vasul Zepter pana cand acul termocontrol ajunge la inceputul zonei verzi.

4.Puneti carnea,apoi o presati cu furculita.PUNETI CAPACUL si lasati 1 minut,apoi intoarceti carnea pe partea cealalta si o lasati inca 1 minut cu CAPACUL.

5.OPRITI FOCUL si mai lasati carnea 3-4 minute.

Va asigur ca va iesi o friptura delicioasa!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din piept de pui in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare cu carne de pui