Din categoria: sa mai schimbam si noi meniul ;) :D
A iesit tare gustoasa si nu ii trebuie multa migaleala, doar ca ramane bucataria de curatat :))
Intr-o tigaie grill punem unt ( cca 50g in functie de cat de mare aveti grill-ul) si cand este incins bine punem carnea de vita unsa cu ulei de masline si condimentata dupa gust cu sare, piper, rozmarin apoi o prajim cate 10 minute pe fiecare parte.
Cand o intoarcem punem 1 cub de unt pentru a nu se usca suprafata prajita si presaram putin rozmarin.
Pentru ca am avut o bucata de carne destul de grosuta dupa cele 20 minute la grill am dat-o si in cuptor 1-2 minute, pentru siguranta.
Daca aveti o bucata de carne ceva mai subtire, merge sa o prajiti cate 7 minute pe fiecare parte!!!
Cat timp a stat carnea la cuptor am prajit in aceeasi tigaie felii de branza greceasca Hallumi si le-am servit impreuna!
A fost tare bun!
1
Este gatita la categoria: medium, nu este nici in sange, dar nici foarte bine gatita