Friptura de pui la cuptor cu cartofi natur

de corina241 in Pui, 2 Dec 2010 | 8865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 2 aripi de pui
  • 4-5 cartofi de marime potrivita
  • delikat
  • unt
  • ulei de masline
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la cuptor cu cartofi natur:

Carnea se spala,se condimenteaza si se aseaza intr-un vas de yena cu putina apa,apoi introducem la cuptor pana ce carnea se rumeneste frumos.

Cartofii natur:

Curatam cartofii si-i taiem cubulete.Ii punem intr-un vas cu apa si sare lasandu-i sa fiarba la foc potrivit.Cand sunt fierti se scot cu ajutorul unei palete,punem untul si stropim cu putin ulei de masline.

Presaram cu marar,cimbru sau orice alta verdeata doriti si servim impreuna cu carnea.

Putem ''invita'' si-un castravete murat,un gogosar;)

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa aromata