Friptura de pui la cuptor

de Rahela Velicu in Pui, 21 Apr 2017 | 3949 vizualizari

 

O friptura gustoasa, o alternativa a puiului prajit in ulei, mult mai sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pulpe de pui
  • ardei boia dulce
  • piper
  • sare
  • usturoi praf sau usturoi pisat
  • 1 iaurt grecesc
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 fire leustean verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la cuptor:

Mai intai, taiem pulpele in doua, desfacem copanelul de semipulpa. Punem carnea de pui in tava, o condimentam cu sare, piper, ardei boia dulce si praf de usturoi (il putem inlocui cu usturoi pisat) si dam la cuptor asa uscata, fara sa adaugam ulei sau apa. Intoarcem, din cand in cand, carnea sa se rumeneasca uniform.

Pisam usturoiul, il amestecam cu leusteanul tocat si cu iaurtul.

Servim pulpele cu sos de usturoi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem lasa si intregi pulpele, dupa preferinta.

2

Nu adaugam ulei, apa sau alte lichide in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale