Friptura de porc la tigaie cu piure de cartofi si ciuperci trase la tigaie

de madab in Porc, 13 Feb 2015 | 5267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 400 g cartofi
  • 300 g ciuperci
  • 1 ou
  • Lapte
  • unt
  • sare
  • Piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tigaie cu piure de cartofi si ciuperci trase la tigaie:

Se fileteaza carnea ,se spala si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune la prajit in tigaia incinsa. Se rumeneste pe ambele parti.

Cartofii se curata si se taie cubulete. Se pun la fiert cu putina sare. Se piseaza, condimenteaza cu sare ,se pune untul , oul si laptele.

Ciupercile se curata si se taie in 4. Se pun in tigaia incinsa cu putin ulei ,peste care se pune putina sare.

Se serveste cu muraturi .

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tigaie cu piure de cartofi si ciuperci trase la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]