Friptura de porc la cuptor cu legume

de vasy16 in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2016 | 3336 vizualizari

 

O reteta foarte simpla si usor de facut. E o reteta inventata de mine, pot spune ca arunc totul in tava si las cuptorul sa faca restul. Sper sa va placa si voua atat de mult cat i-a placut sotului meu.

 

INGREDIENTE

  • jumatate kg de carne de porc
  • 2-3 prazi
  • cativa catei de usturoi
  • un ardei rosu
  • 1 brocoli
  • varza de bruxelle
  • un morcov
  • un pahar de vin alb
  • sare
  • rozmarin
  • piper boabe
  • ulei
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor cu legume:

Se taie carnea in 4 sau 6 felii subtiri (eu le cumpar gata taiate) tinand cont ca in cuptor o sa se micsoreze destul de mult.

Se curata si se spala bine toate legumele.

Se taie in bucati potrivite legumele.In loc de varza de Bruxelles se pot adauga cartofi.

Se adauga legumele si carnea intr-o tava. Se sareaza, se pun boabele de piper, rozmarinul, vinul, uleiul si apa peste carne si legume si se da la cuptor aproximativ o ora.

Depinde de cuptorul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]