Friptura de porc la cuptor

de LUK in Porc, 19 Dec 2010 | 14587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii pulpa de porc
  • 1 carnat
  • o lingurita de boia
  • sare,piper dupa gust
  • cateva boabe de piper
  • o ceapa medie
  • 100ml vin
  • 150ml apa
  • o lingura de untura
  • 5 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Pulpa de porc se condimenteaza si se pune intr-un vas yena. Ingramadim nitelus carnaciorul si o ceapa frumusica dezbracata de foi. Zdrobim usturoiul curatat si il presaram printre carne. Scaldam cu vin si apa, adaugam si untura, boiaua, boabele de piper si lasam sa se odihneasca in frigider 30min. Punem in cuptorul preincalzit la foc mediu cam o ora jumatate..pana scade si apa si se rumeneste frumos carnita..Noi am savurat-o langa piure si castraveciori murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

lilik 1

21.12.2010, 11:24

ce bunatate mamaaaaa

LUK 1

21.12.2010, 14:50

da lilik..mai alesc ca si carnatu si carnea sunt de la porc taiat la tara de maica mea...."bio'

-Marius- 1

19.12.2018, 08:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste si carnati in sos de rosii cu pilaf de orez