Friptura de porc in vin

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 6 Mai 2011 | 6962 vizualizari

 

Pentru un pranz de duminica friptura de porc este o alegere ideala.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii muschi de porc
  • 1 pahar vin
  • Chili
  • Piper
  • Sare
  • Busuioc
  • Rozmarin
  • Ulei de masline
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in vin:

Carnea de porc se condimenteaza si se stropeste  si se lasa intr-un castron acoperit 1-2 ore,apoi se scoate si se pune intr-o tigaie cu putin ulei. Cand este rumenita friptura de porc se adauga vinul rosu si se lasa sa se evapore.

Friptura de porc se serveste alaturi de piure de cartofi si muraturi sau gogosar.

Friptura de porc merge minunat de bine acompaniata de un pahar cu vin.

TIPS-URI

1

daca va ramane friptura de porc pe a doua zi, o puteti felia si folosi la sandvisuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu sos, la cuptor