Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti

de Sidy in Porc, 18 Feb 2011 | 8649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc
  • 1 punga magica Knorr
  • 700 g cartofi
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei masline
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti:

Carnea de porc se introduce in Punga magica si se condimenteaza cu continutul aflat in punga. Se inchide punga cu dispozitivul atasat si se pune in tava peste cartofii preparati astfel :
-se curata cartofii si se taie in opt.Ceapa se toaca marunt si se inabusa in putin ulei. Cand este gata se adauga cartofii si verdeata tocata. Se condimenteaza si dupa 2-3 minute se pun intr-un vas termorezistent impreuna cu o canita cu apa.
Punga magica se gaureste cu o scobitoare in vreo 5 locuri.
Se introduce vasul cu carnea si cartofii in cuptorul dinainte incalzit la 180 grade si se lasa la rumenit aproximativ o ora.
Friptura se serveste cu cartofii brutaresti alaturi si cu muraturi.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc la grătar pe pat de legume verzi, cu morcovi și roșii