Friptura de porc cu legume

de Alexandra Burz in Porc, 9 Oct 2013 | 5594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati cotlet de porc feliat
  • carnati de casa 500 gr
  • sare, piper, vegeta
  • rozmarin
  • 1 morcov
  • 1 ceapa galbena
  • o jumatate ceapa rosie
  • 1 capatana usturoi
  • ulei
  • apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu legume:

Se curata bine carnea.

Se spala si se curata bine legumele, dupa care se taie dupa preferinta.

Intr-o tava de yena se pune putin ulei. Se aseaza jumatate din cantitatea de legume.

Se aseaza acarnea, se asezoneaza cu condimente.

Se pun restul legumelor si crengute de rozmarin proaspat.

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pt 60 de minute.

Cu 15 minute inainte de a scoate friptura se ia folia de aluminiu pt a se putea rumeni.

TIPS-URI

1

se serveste cu piure de cartofi sau alta garnitura dupa preferinta si o salata de varza sau ceva muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol afumat cu cartofi, la cuptor