Friptura de porc cu cartofi prajiti

de VERONICA2607 in Porc, 14 Feb 2012 | 4303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi de porc
  • 30 cm carnat de porc
  • 4 cartofi mai mari
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi prajiti:

  Cartofii se curata, se spala si se taie pentru prajit, se lasa la scurs si se prajesc.Carnatul se taie in 4  bucati iar carnea in 2. Se asezoneaza carnea cu sare si piper si se pune la cuptor pentru 30 minute, timp in care se mai intorc de pe o parte pe alta.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prânzul de Duminică- Ceafă de porc cu cartofi noi şi ciuperci la cuptor