Friptura de curcan in sos de usturoi si patrunjel, la cuptor

de Merisor in Curcan, 21 Mai 2013 | 28410 vizualizari

COMENTARII (68)

Merisor 1

21.05.2013, 22:26

Pai n-ar fi fost rau sa fie si o curca langa el

Constelatialeu 1

21.05.2013, 22:32

Ii faceai si aleia de petrecanie,ce nu te stiu eu...

Rocsi 1

21.05.2013, 22:42

Foarte bun si gustos preparatul

COSTEO 1

21.05.2013, 22:49

O adevarat delicatesa!

Bya Ralu 1

21.05.2013, 22:50

bun tare

alilianaa 1

21.05.2013, 22:54

bun tare!

Bunica 1

21.05.2013, 22:57

Friptura ta si garnitura mea...... la fix

sebirizescu 1

21.05.2013, 22:59

bun!

Patricia Iordache 1

21.05.2013, 23:07

N-are rost sa mai spun ca e la favorite, da?

Angelina_Elena 1

21.05.2013, 23:48

Cat de bine arata!

loredanaaa 1

22.05.2013, 00:09

bun

Tabita _ 1

22.05.2013, 00:18

Ce bunatate!

JamilaCuisine 1

22.05.2013, 02:20

Supeerr! Arata foarte apetisant!

marcela1979 1

22.05.2013, 06:25

foarte gustos

dantes 1

22.05.2013, 07:26

Super,trebuie sa o incerc si eu

Sidy 1

22.05.2013, 07:33

Cat de bun trebuie sa fieeeeee Si mie imi place mult sosul acesta

Merisor 1

22.05.2013, 07:42

Dantes, sa o incerci ca iese tare frageda si buna!

Merisor 1

22.05.2013, 07:42

Sidy, eu folosesc des acest sos, chiar si la peste

Merisor 1

22.05.2013, 07:43

Patricia, esti o draguta!

Merisor 1

22.05.2013, 07:44

Buni, cum facem, aduc eu friptura, sau aduci tu garnitura?

Merisor 1

22.05.2013, 07:46

Va multumesc!
Rocsi
Costeo
Gurita
Liliana
Elena
Loredana
Jamila
Carla
Sebi

babi5 1

22.05.2013, 07:51

bunaaaaaaaaa!!! cu o garnitura linga yami ..

Bunica 1

22.05.2013, 07:56

Ne intalnim la jumatatea drumului si facem salata))

Panacris 1

22.05.2013, 08:00

Gustos și savuros!

Miha 1

22.05.2013, 08:32

inghit in sec de dimineata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor