Friptura de Craciun

de MotanLaOale in Porc, 15 Ian 2020 | 4557 vizualizari

 

Bunatati pentru Craciun

 

INGREDIENTE

  • 800 g ceafa de porc
  • 800 g pulpa de porc
  • 500 g costita afumata
  • 500 g carnati semiafumati
  • 100 g untura
  • cimbru
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de Craciun:

Carnea se taie bucati potrivite mai mici.

Carnatii se taie la 4-5 cm.

Costita se taie cuburi mai mari.

Se pune untura intr-o cratita, se topeste si se pun bucatile de carne.

Se pune putina apa si se prajesc bucatile de carnea 8-10 minute pana se albesc.

Se presara cu boia, cimbru, piper, sare si se amesteca.

 Se adauga carnatii si costita si se prijeste inca 15-20 minute.  

Se amesteca din cand in cand.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute pana se evapora zeama si ramane doar untura, amestecand mereu pana se rumenesc frumos.

Se mananca obligatoriu cu muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta