Frigarui din piept de pui cu menta

de Mitinita in Pui, 21 Ian 2015 | 2987 vizualizari

 

Se poate gati si la flacara de la aragaz, daca folositi betigase din lemn, sa le inmuiati in apa in prealabil.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui, dezosat
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 2 lingurite de menta Kotanyi
  • sare
  • usturoi si piper Kotanyi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din piept de pui cu menta:

Se curata si se spala pieptul de pui, apoi se sterge cu prosoape de bucatarie de unica folosinta.

Se taie in cuburi de marime egala, cam de 2 cm.

Intr-un bol punem sucul de lamaie, menta, sarea si usturoi cu piper. Amestecam si adaugam bucatile de pui. Lasam deoparte 10 minute.

Punem bucatile de pui pe betigase de frigarui si le facem pe gratar sau pe flacara de la aragaz. Lasam sa se rumeneasca pe toate partile.

Se serveste cu orez la aburi sau cu o garnitura din legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din piept de pui cu menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu piept de pui