Frigarui din piept de pui cu menta

de Mitinita in Pui, 21 Ian 2015 | 3139 vizualizari

 

Se poate gati si la flacara de la aragaz, daca folositi betigase din lemn, sa le inmuiati in apa in prealabil.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui, dezosat
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 2 lingurite de menta Kotanyi
  • sare
  • usturoi si piper Kotanyi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din piept de pui cu menta:

Se curata si se spala pieptul de pui, apoi se sterge cu prosoape de bucatarie de unica folosinta.

Se taie in cuburi de marime egala, cam de 2 cm.

Intr-un bol punem sucul de lamaie, menta, sarea si usturoi cu piper. Amestecam si adaugam bucatile de pui. Lasam deoparte 10 minute.

Punem bucatile de pui pe betigase de frigarui si le facem pe gratar sau pe flacara de la aragaz. Lasam sa se rumeneasca pe toate partile.

Se serveste cu orez la aburi sau cu o garnitura din legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din piept de pui cu menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu piept de pui