Frigarui de pui la aragaz

de Mitinita in Pui, 8 Dec 2012 | 4488 vizualizari

 

Facem si iarna frigarui,la flacara de la aragaz,Nu face fum,deoarece pieptul de pui nu are grasime

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 lingura condiment friptura de pui cu usturoi Kotanyi
  • 4 rosii
  • ptr sos: smantana si usturoi pisat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui la aragaz:

Se taie pieptul de pui in bucati  de 1.5 cm si se amesteca impreuna cu condimentul.

Se pun pe betigase .Daca folositi de lemn,sa le inmuiati in apa in prealabi.

Se porneste aragazul si tinem betigasele deasupra flacarii,intoarcem si pe partea cealalta.

Rosiile se taie in jumatate si se fac si ele tot la flacara de la aragaz. Betigasele mele sunt mai late si au sustinut jumatatile de rosii.

Smantana se amesteca impreuna cu usturoiul.

Servim frigaruile cu orez alb simplu,cu rosiile si sosul cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui la aragaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]