Frigarui de pui

de Miha in Pui, 13 Sep 2009 | 5028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui:

Carnea se taie cubulete.Punem intr-un castron si presaram cu sare,piper,nucsoara,oregano si usturoiul tocat.Punem si uleiul si omogenizam.Acoperim castronul cu folie si dam la frigider pentru o ora.

Ardeii si ceapa le taiem cuburi.

Bucatile de carne se infing pe betele de frigare,alternand cu ardei si ceapa.

Punem frigaruile pe gratar,le intoarcem de cateva ori.

Se servesc cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

rivka 1

13.09.2009, 16:24

Sunt foarte bune astea, nu am mai facut de cam mult.

Bucataras 1

25.09.2009, 16:37

tips: strecurati si bucati de mar, n-o sa regretati

babi5 1

17.12.2014, 17:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui tocat cu ciuperci si cascaval