Friganele

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2013 | 4089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine cu branza
  • 2 oua
  • 50 g lapte
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Se face un amestec din lapte, oua, sare , piper. Feliile de paine se trec prin compozitia formata mai sus. Se lasa putin la inmuiat pe o parte si pe alta si pe pun in tigaia unde uleiul este pus la incins. Se intorc pe ambele parti. 

Se servesc calde. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]