Friganele

de asubana in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2011 | 4436 vizualizari

 

Pentru decor: 2 oua fierte,1 castravete proaspat ,ceapa rosie, rosie,cascaval ras,(se decaoreaza dupa imaginea de mai sus). Sos de rosii ,mustar, dulce sau picant.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piine,
  • 2 oua,
  • 2 cani de lapte dulce sau batut,
  •  50 gr unt sau ulei,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

 Se pune intr-un castron laptele si in alt castron se pun ouale batute cu sare si piper.

Feliile de piine se inmoaie in lapte, se dau prin oul batut si se pun intr-o tigaie cu untul la prajit, pina se rumenesc.

Se servesc la mazare sau ca aperitiv.


Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval