Franzela

de Tania in Piine, 26 Mar 2010 | 6475 vizualizari

 

usor de facut si bun mai ales cind e calda :-D

 

INGREDIENTE

  • 300 grame de cartofi fierti
  • 1 kg de faina
  • 300 ml de apa calduta
  • 200 ml de ulei
  • 20 gr de drojdie
  • 1 lingura de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzela:

Cartofii fierti se razalesc si se amesteca cu faina, drojdia se dezolva  in apa sa adaoga sarea si uleiul. Se framinta din tot o coca daca e nevoie se inmoaie miinile in ulei si se framinta pina ramine curat vasul. Se astupa vasul si se lasa sa creasca 30 min pina aluatul se dubleaza. Se pune in forme si se mai lasa 15 minute  la crescut intretimp incalzim cuptorul la 200ºC . Se pune Franzelele la copt pina se rumeneste bine se scot se acopera si se tin la cald pina se racesc.

 

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

nadina73 1

04.04.2010, 14:13

felicitari arata foarte bine

Tania 1

04.04.2010, 23:50

Si gustoasa, ideia cu floarea am luat-o de la tine Nadina sper sa nu te superi dar mi-a placut mult si am vrut sa o probez

Ligia Bxl 1

06.10.2011, 00:04

arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle rustice mediteraneene cu branza si ierburi aromatice