Foietaje cu branza si ardei

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 21 Iul 2010 | 6228 vizualizari

 

snack picant

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat foietaj
  • branza aprox 150g
  • 1 ardei rosu
  • seminte de susan
  • piper
  • curry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaje cu branza si ardei:

Se dezgheta foaia de aluat, se intinde pe o suprafata curata presarata cu faina si apoi se da cu un praf de piper si unul de curry

Urmatorul strat va fi de branza faramitata iar pe mijloc se aseaza suvite de ardei putin calit inainte.

Se ruleaza un baton si se taie apoi rulouri.

Se ung cu galbenus de ou si se presara deasupra seminte de susan.

E bine sa stea putin la rece inainte de operatiune ca sa se taie mai bine margnile.

Se aseaza pe o hartie de copt intr-o tava si se dau la cuptorul preincins pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaje cu branza si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun delicios