Cartofi la tigaie

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2015 | 7235 vizualizari

 

Reteta luata de la Caroline,sunt buni :) http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-la-tigaie-71293.html

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1/2 ceapa alba
  • 100 g kaizer
  • vegeta, piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie:

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert intregi cu putina sare pentru circa 20 minute.

Se scot din apa, se lasa putin sa se raceasca si se taie felii mai grosute.

Ceapa se toaca marunt, kaizerul se taie fasii si se pune putin ulei,lasam cateva minute sa se caleasca dupa care se scoate totul pe o farfurie,pe un servet de hartie.

Intr-o tigaie wok punem ulei si punem pe rand feliile de cartofi sa se rumeneasca pe ambele parti, se scot pe un servet de bucatarie.

Se servesc calzi cu pancetta si ceapa calite.

Se presara condimentele deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv