Foietaj cu carne - Melci cu carne

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2013 | 4448 vizualizari

 

Va recomand acest aperitiv usor de facut si delicios

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foietaj
  • 500g carne tocata de vitel
  • 2linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2catei de usturoi(optional)
  • 1/2pahar vin
  • 1ceapa mica
  • putin cimbru
  • 1ou
  • verdeata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu carne - Melci cu carne:

Calim in tigaie cu ulei usturoiul si ceapa tocata foarte marunt,adaugam carnea amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase;

dupa ce si-a schimbat culoarea si a scazut sucul ce l-a lasat,adaugam vinul si lasam sa fiarba incet;

dupa ce carnea este fiarta,dam deoparte,condimentam,adaugam putin cimbru, verdeata si oul batut;

pe foaia de aluat punem carnea pe toata suprafata,rulam bine,marginea o udam cu apa sa nu se desfaca la cuptor,taiem butoiase late de 2degete,le punem in tava pe hartie de copt cu taietura in sus si le tinem la cuptor 20min.

Le servim cu sos picant de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu carne - Melci cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ianculubita 1

28.08.2013, 15:07

Multumesc pentru completare la titlul retetei

Rocsi 1

28.08.2013, 20:10

Tare bune sunt aceste gustari

ianculubita 1

29.08.2013, 09:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]