Focaccia cu struguri

de Lau in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2016 | 3364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 varf cutit sare
  • 1 lingurita zahar
  • 5 g drojdie uscata
  • 100 ml apa calduta
  • 50 ml lapte
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • struguri
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu struguri:

Intr-un bol adaugam faina,sare,zaharul facem o adancitura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in laptele caldut,2 linguri ulei,amestecam adaugand treptat apa calduta,pana rezult aun aluat omogen,adaugam restul de ulei si framantam bine.

Acoperim vasul cu un prosop curat,lasam la dospit cca 20 min,

Intindem coca intr-o foaie adaugam in tava tapetata cu hartie de copt,acoperim si mai lasam la dospit inca 10 min.

Stropim cu putin ulei de masline si adaugam struguri(spalati si scursi bine de apa)

Dam tava la cuptorul incalzit cca 20-30 min pana ce se rumeste frumos,

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aluat fraged pentru tarte aperitiv