Cartofi pai la cuptor

de adnia in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2013 | 14717 vizualizari

 

tuturor ne plac cartofii prajiti, nu-i asa? Dar totodata, toti stim ca nu e tocmai sanatos sa-i consumam...si totusi, e greu sa te abtii. Iar de copii, nu mai vorbesc: ei sunt, in general, fanii nr. 1 ai caryofilor prajiti!
Deci, ce-i de facut sa le satisfacem poftele si sa fim si noi impacati ca le oferim o varianta mai sanatoasa? Eu vin cu varianta la cuptor, care elimina prajeala si excesul de ulei.

 

INGREDIENTE

  • cartofi curatati si taiati sub forma de pai
  • 2 linguri ulei/kg. de cartofi
  • sare
  • condimente dupa gust
  • verdeturi uscate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pai la cuptor:

Se aseaza cartofii intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se amesteca bine cu uleiul, sarea, condimentele si verdeturile si se da la cuptor (cca 20 min. la 200 grade). Se pot servi simpli, ca garnitura la friptura, cu dressing, etc.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu branza si marar la cuptor