Flori de ciocolata

de Tabita _ in Prajituri, 21 Mar 2013 | 5480 vizualizari

 

Sunt usor de facut si pufoase.

 

INGREDIENTE

  • 50 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 35 g zahar
  • 35 ml lapte
  • 1 ou
  • 20 ml ulei
  • 25 g ciocolata rasa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de ciocolata:

Incingem cuptorul la 160-170°C.

Se amesteca faina cu praful de copt.

Se adauga zaharul, laptele si uleiul si se amesteca bine cu o spatula.

Se bat ouale, se adauga in compozitie si se amesteca bine.

Se adauga ciocolata rasa si se amesteca.

Se ung formele de silicon cu putin ulei sau unt si se aseaza compozitia.

Se pune cate o lingurita din compozitie in fiecare forma sau 1/3 din volumul formei.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 15 minute.

Se testeaza cu scobitoarea.

Se lasa sa se raceasca putin, apoi se scot din forme.

TIPS-URI

1

Se poate pune zahar vanilat sau 1/2 lingurita esenta de vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de morcovi cu glazura de crema de branza