Fleica cu legume la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 19 Mai 2010 | 9687 vizualizari

 

pranz pt sotul meu iubit

 

INGREDIENTE

  • o bucata fleica proaspata cu sorici
  • un ardei gras
  • 2 fire usturoi verde
  • 3 cartofi
  • cateva ciuperci proaspete
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica cu legume la cuptor:

Prajim carnea la foc iute, pe toate partile, cate 2 minute pe fiecare parte, in  ulei de masline.

Carnea capata o crusta usor maronie.

Intr-o tava termorezistenta punem legumele.

Punem deasupra legumelor, carnea prajita, cu grasimea dedesubt si punem uleiul in care am prajit carnea, apoi bagam tava in cuptorul incins, la foc potrivit.

Dupa cca. 30 min intorcem carnea si amesteci usor legumele sa nu se rupa.

Dupa inca 30 minute, friptura cu garnitura ar trebui sa fie gata. Verifica, bagand varful cutitului in carne.

Facem si o salata verde.

Friptura se serveste alaturi de un pahar de vin ( de preferat sange de taur :D bun pt femei cand il beau barbati : :)):)):)))

TIPS-URI

1

Carnea se prajeste pentru a ramane mustoasa.

2

Nu pune capacul la tigaie, ca nu se face bine carnea si trebuie sa o tii mai mult la prajit si isi pierde din savoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Dana Cristea - pusikmea 1

19.05.2010, 22:08

baga mare ela ca te prinde dimineata

Dana Cristea - pusikmea 1

19.05.2010, 22:09

ms frumos mariana, sa traim cu toti, doar ca nu stiu cat o s-o mai ducem cu ce se intampla in tara asta

Julie 1

20.05.2010, 10:26

Foarte buna cred ca a fost! Nu-ti mai cer ca vad ca m-am trezit tarziu
mi-o luara fetele inainte!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana cu pulpa de porc si ciuperci