Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Pangasius, 12 Mar 2010 | 6133 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: pangasius, pesmet, retete Pangasius
Spalam bine pestele,il portionam il condimentam dupa care il trecem pe rand prin faina ou si dupa aceea prin pesmet. Se prejeste in ulei incins pana capata o culoare aurie, se serveste cu lamaie. Sa aveti pofta!
de bucatarasa 1
de Bucataras 6
de Bya Ralu 9
de Swanheart 1
Teo 1
doar privesc si mi se umple gura de apa!
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:46
ieri la 15:27
ieri la 09:33
pe 25.11 la 10:37
pe 24.11 la 20:44
10 comentarii
4 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
Bucataras
MotanLaOale
Panacris
Cris2711 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatariamea 1
anca36 1
alexandra_marcu 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!