File de pangasius pane

de corina241 in Pangasius, 27 Noi 2010 | 11710 vizualizari

 

Astazi este dezlegare la peste ,iar pentru cine tine post este o reteta usor de facut si care poate fi combinata cu orice sosuri si garnituri doriti.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de file pangasius
  • 2 oua
  • 4 graunti de usturoi
  • 1 lingura de faina
  • sare piper
  • felii de lamaie

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius pane:

Bucatile de peste se spala si le lasam la scurs picurand zeama de la 2 felii de lamaie.

Scoatem pestele pe un tocator de lemn,il portionam in bucati potrivite,apoi le dam cu sare si piper(foto 1).Punem o punga de plastic peste ele si le batem usor cu ciocanul de snitele.

Intr-un castron punem ouale batute bine cu un praf de sare,adaugam usturoiul zbrobit si incorporam lingura de faina.(foto 2)

Intr-o tigaie punem uleiul,luam bucatile de peste date prin amestecul de ou cu faina si le punem la prajit.(foto  3)

Dupa ce s-au prajit pe ambele parti le scoatem pe un prosop de hartie (foto 4) pentru a se scurge de uleiul acumulat.

Servim cu salata si felii de lamaie!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

29.11.2010, 00:41

de post dar cu ouamerge pane si farasuper fain platou

MotanLaOale 1

29.11.2010, 16:01

farofias 1

17.02.2011, 17:42

...bine ma invit si eu dar vin si cu o (sau maimulte) bericici(scz romana a mea)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius in sos picant