Ficatei trasi la tigaie cu ceapa

de AndrutzaP in Ficat, 22 Apr 2016 | 3890 vizualizari

 

Ficatei de pui reprezinta un fel de mancare usor de preparat si gustos. Personal, am inceput sa ii prefer si sa-i mananc acum vreo 10 ani, cand mi-i gatea iubitul meu. 

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 300 ml lapte
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei trasi la tigaie cu ceapa:

Ficatei se spala si se curata de pielite si se acopera cu lapte pentru 15 minute.

Dupa cele 15 minute, se scot cu un cleste din lapte si se pun in tigaia unsa cu ulei si incinsa.

Tigaia acoperita cu un capac, se lasa la foc mic pana se evapora toata apa lasata de ficatei. Cand ficatei sunt aproape facuti, adaugati in tigaie ceapa taiata julienne si mai lasati cateva minute.

Asezonati cu sare si piper.

Se servesc fierbinti cu sos de usturoi cu smantana.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei trasi la tigaie cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

marcela1979 1

24.04.2016, 18:48

Gherca Daniela 1

25.04.2016, 17:59

CameliaR 1

12.05.2016, 11:58

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ficăței cu mămăligă