Ficatei de pui cu otet balsamic si mamaliguta

de kamy in Pui, 15 Noi 2010 | 7540 vizualizari

 

cum s-a lasat postul,in week end am mancat numai si numai carne

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui
  • 2 fire praz
  • 5 cepe verzi
  • 2 cepe potrivite
  • 3 rosii
  • o capatana usturoi
  • 2 lg. otet balsamic
  • sare,piper
  • cimbru,marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu otet balsamic si mamaliguta:

Ficateii i-am curatat,i-am spalat in multe ape si i-am lasat in apa rece pana am taiat legumele.

Prazul si ceapa verde le-am spalat bine si le-am taiat rondele fine(la praz numai partea alba),ceapa uscata am curatat-o si am taiat-o pestisori,rosiile le-am decojit si le-am taiat marunt,usturoiul curatat si... in asteptare.

Am scurs bine ficatei i-am pus intr-o strecuratoare.

In tuci am pus 4-5 lg.de ulei la incins si ceapa,prazul la calit,cateva min.dupa care am adaugat ficateii lasand sa fiarba la foc mic.Cand a scazut apa lasata,am adaugat ceapa verde si cca.100 ml apa calda am mai lasat sa fiarba 2-3 min dupa care am adaugat rosiile si 2 lg de otet balsamic.Am mai lasat sa fiarba 10 min dupa care am pus usturoiul pisat si cimbrul(cat iei cu 3degete),sare si piper dupa gust,lasand sa fiarba 5 min.Cand am stins focul am pus mararul(verde...din congelator)

Noi am mancat ficateii cu mamaliguta si salata de varza

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Puteti sa folositi numai ceapa uscata....eu am avut in gradina prazul si ceapa verde si......varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu otet balsamic si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

kamy 1

20.11.2010, 11:14

vanilla...

Cris2711 1

09.12.2010, 17:59

ce bunatate ,mmh,mai ai?mai dai?

kamy 1

09.12.2010, 18:21

cris27..esti simpatica data viitoare te anunt...ok??

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui