Piept de pui cu alune si patrunjel

de lia maria in Pui, 2 Aug 2010 | 4925 vizualizari

 

Chiar daca reteta initiala a lui Janet ,a suferit transformari,ii multumesc pentru inspiratie. Va rog sa va serviti si sa va convingeti singure de gustul si aroma acestui preparat...

 

INGREDIENTE

  •  ½ piept de pui
  • 50g alune prajite
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ulei de palmier
  • 4 catei de usturoi
  • 100ml vin alb
  • 1 legatura patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu alune si patrunjel:

Luam, bucata de piept, dezosata si fara piele, ii facem un buzunar, cu un cutit ascutit, o saram ,o piperam si o lasam la o parte.

Punem alunele, patrunjelul si usturoiul in blender. Adaugam uleiul de masline si lamaia si tocam. Cu aceasta pasta, umplem pieptul de pui.

Intr-o tavita mai mica, punem uleiul de palmier, asezam bucata de piept peste care turnam vinul si o dam la cuptor pentru 20’. Scoatem tavita, intoarcem bucata de piept cu partea inferioara in sus si o mai lasam 10’ in cuptor pentru a-si prinde crusta pe ambele parti.

Se serveste atat cald cat si rece. Eu am servit pe platou cu garnitura de orez.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu alune si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ana 1

03.08.2010, 08:34

ce fain arata

lia maria 1

03.08.2010, 10:30

corina33anamultumesc

nadina73 1

30.08.2010, 14:57

cum de mi-a scapat retet astasuper lia 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui tocat