Ficat de gasca in sos de citrice

de RuxyRux in Mancaruri cu carne, 5 Dec 2010 | 8305 vizualizari

 

Un deliciu culinar rafinat....

 

INGREDIENTE

  • ficat de gasca700 gr
  • zeama de la o jumatate de portocala
  • zeama de la o jumatate de grapefruit
  • o nuca de unt
  • sare dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de gasca in sos de citrice:

Se taie ficatul in felii.

Se pune in tigaie untul, apoi ficatul si se prajeste la foc mic cu capac.

Dupa 5-6 minute se intoarce , se mai lasa 5 minute si se adauga peste el sucul de portocale si grapefruit.

Dupa alte 5-6 minute se scurge sucul si se lasa pe foc iute 2-3 minute sa se rumeneasca frumos.

Se scoate pe farfurie, se sareaza si se serveste  cu sosul alaturi.

Se combina perfect cu o salata de sfecla si varza rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de gasca in sos de citrice" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de gâscă pe pat de ceapă și mere