Fasolica facaluita

de Ina in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2010 | 5813 vizualizari

 

Mie-mi place pe paine prajita ;)

 

INGREDIENTE

Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasolica facaluita:

    Fasolea fiarta si scursa de zeama o pasam fine in blender , adaugand cate putina supa de fasole, pentru a obtine o pasta omogena, potrivita pentru a fi intinsa pe paine. Adaugam si putin ulei ( cca. 80 ml, depinde de preferinte si de cantitatea preparata) si mixam in continuare, pentru omogenizare.

    Curatam 2-3 catei de usturoi , ii pisam si-i adaugam in pasta de fasole, apoi adaugam verdeturile tocate si potrivim de sare si piper. Omogenizam totul inca odata si putem servi.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasolica facaluita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu brânză și fistic