FASOLE VERDE PENTRI IARNA

de SENO in Muraturi, 23 Iul 2011 | 9243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole verde (eu am avut 3 kg de fasole cu pastaia subtire)
  • 3 linguri de sare
  • 1 lingura de otet
  • 1 lingura de zahar
  • 5 l apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FASOLE VERDE PENTRI IARNA:

Fasolea se curatata de codite si varfuri,se rupe si se spala foarte bine. Apa se

 pune la fiert impreuna cu sarea,zaharul si otetul. Cand apa fierbe se pune 

fasolea spalata si se lasa cateva clocote,apoi se scoate se pune in borcane curate

care se capseaza si se pun la dust pentru 20-30 min la foc mic.

TIPS-URI

1

daca vreti sa fiti sigure ca rezista peste iarna puteti adauga in apa un pliculet de conservant sau salicil

Daca ti-a placut reteta noastra "FASOLE VERDE PENTRI IARNA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela - Reteta delicioasa, la pahar

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]