Fasole prajita

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 16 Feb 2013 | 8397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • foi de dafin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 lingura pasta de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole prajita:

Fasolea o punem in apa de cu seara. Punem la fiert in apa rece si le schimbam apa de 2-3 ori. Cand schimbam ultima data lasam sa fiarba la foc mic pana fierbe bine. Intre timp calim ceapa si morcovul in putin ulei. Adaugam pasta de ardei si pasta de tomate, fasolea si apa cat sa acopere. Dupa adaugam foile de dafin, sarea si piperul dupa gust.

Lasam sa fiarba cateva minute dupa care adaugam patrunjelul verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

laura_n 1

17.02.2013, 09:54

foarte buna!

gaby_gabytza 1

17.02.2013, 10:40

va multumesc pt aprecieri

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:42

am crezut ca e ciorbita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta (de post)