Fasole prajita

de andreea_angelo in Mancaruri de post, 5 Dec 2012 | 7227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole
  • o ceapa
  • un morcov
  • o rosie
  • marar
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole prajita:

Fasolea se pune la inmuiat in apa calduta inainte de a o pune la fiert, asa nu mai trebui sa fiarba prea mult. Cand s-au umflat boabele de fasole se pun la fiert. Legumele se toaca marunt, apoi pe rand le punem la prajit. Calim ceapa, urmeaza morcovul dat pe razatoare si rosia facuta cubulete. Inainte de a pune fasolea fiarta peste legume, adaugam putin suc de rosii sau bulion si punem fasolea, mai adaugam un pahar cu apa, adaugam si mararul si mai lasam cateva minunte la fiert, sare si piper dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole prajita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole prajita, mancarea traditional romaneasca