Fasole galbena scazuta

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 25 Ian 2013 | 4435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole
  • 2 cepe
  • 5 catei usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena scazuta:

 Fasolea o spalam bine. Tocam ceapa si usturoiul si le lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam fasolea cu doua cani de apa calda si sare dupa gust. Cand scade apa si daca fasolea nu este fiarta mai adaugam putina apa si lasam sa fiarba. Cand este gata fiarta o mai lasam cca 10 min pe foc amestecand din cand in cand. Potrivim de sare si piper daca mai este nevoie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole galbena cu usturoi